Johan Borups Højskole

Tal med en  elev

Du kan nu tale og skrive med en af vores elev ambassadører. De er de bedste til at fortælle om hvordan det er at gå på Borups Højskole. Så hold dig endelig ikke tilbage. De elsker at fortælle om Borups Højskole og kan svare på en masse af de spørgsmål du har. 

Mette Pedersen

Jeg er 22 år gammel og har altid haft en passion for sang og musik, men har ikke haft midlerne og kontakterne til udforske det nok. Derfor vil jeg helt klart anbefale Borups Højskole, til andre som virklig brænder for musik og sang! Du har passionerede lærer, som skaber en tryghed og et rum hvor alt er tillladt. På Borups højskole laver du ikke fejl, kun de fejl som bringer os videre i livet, og gør os til bedre mennesker. Dette smitter af på os elever, som også får et sammenhold der er helt fantastisk. Alle bliver holdspillere for hinanden. Borups Højskole er en skole med så mange muligheder. Den ligger midt i København. Den er altid Aktuel. Vi får fede besøg og foredrag af mange spændende mennesker, som har interesse inden for alle mulige forskellige ting. Borups ændrede mit syn på mange ting og gjorde mig til mere åbent menneske. Da skolen er en Skadinavisk højskole, møder mange mennesker fra Norden, dette er en kæmpe kvalitet.

Der ikke andet at sige end: Vælg Borups Højskole - det vil du ikke fortryde :)

Skriv eller ring til mig: 
mette_p123@hotmail.com
28510214


Sebastian Bårreng

Hei! 

Mitt navn er Sebastian Bårreng og er 22 år gammel. Jeg gikk på Borups først forårssemester 2015, hvor jeg hadde alt fra filmanalyse til skriveværksted og tegning! Jeg følte jeg fikk så utrolig mye ut av Borups og de menneskene jeg møtte der, at jeg valgte å gå ett semester til. Efterårsemesteret valgte jeg å fokusere mer på film noe jeg følte jeg kom mye lenger med på Borups, enn om jeg hadde sittet på numsen hjemme med et kamera. 

Kom deg ut, gjør noe og for gud skyld, gå på Borups højskole.

Gjerne send mail eller sms hvis du lurer på noe! sebbaar@yahoo.com tlf: 004740600170


Cathrine Crone

Mit navn er Cathrine Crone, og jeg var 19 år, da jeg gik på Borups Højskole. Jeg interesserer mig rigtig meget for litteratur og teater, og derfor valgte jeg at starte på højskole. Det fedeste ved at vælge Borups var for det første alle de mange muligheder for at vælge forskellige fag. Det gik op for mig i løbet af opholdet, at jeg også interesserede mig for meget andet, og det var skønt at opleve. For det andet er Borups en helt unik mulighed for at tage et højskoleophold og samtidig bevare sit etablerede liv derhjemme, da det ligger helt fantastisk i hjertet af København. Et højskoleophold er en helt ekslusiv mulighed for at finde sig selv, og jeg kan kun anbefale Borups i den forbindelse. 

Skriv til mig på: cathrinecrone@hotmail.com


Max Madsen

Hej! 

Jeg hedder Max, jeg er 21 år gammel og gik i foråret 2015 på Next Step Visuel Kommunikation på Borups Højskole. Jeg elsker grafisk design, film, foto og tegning, og Borups kombinerer alle genrerne i en masse spændende fag med andre seje og kreative mennesker. Borups Højskole er et skønt sted - uanset om du allerede ved, hvor du er på vej hen, eller har brug for en tænkepause. Hvis du endnu ikke er overbevist om at Borups er stedet for dig, så giv mig endelig et kald.

telefon: 29 91 27 95

e-mail: mxmadsen@hotmail.com


Jeppe Lønow

Jeg er 23 år gammel med stor interesse indenfor foto, film og musik. Jeg har haft stor glæde af at gå på Borups Højskole, som virkelig satte min kreative side i gang. 

Skriv eller ring til mig:

telefon-nr. 28263382

jlonow@gmail.com

485589_10151660438688491_1541943514_n.jpg

Sissel Michelle Abel

Jeg hedder Sissel Abel og jeg er 21 år gammel. Jeg bor i Roskilde, og har det seneste halve år gået på Borups Højskole København. Jeg valgte at starte på Borups primært fordi jeg gerne ville udvide min horisont indenfor filmproduktion. Men også fordi jeg specifikt ønskede en højskole, som ikke lå i det mørke Jylland. Derfor var Borups Højskole København det perfekte valg for mig. Hvad jeg fik ud af opholdet var dog langt mere end blod på tanden i forhold til film. Jeg har fået venner for livet. Og hvis jeg kunne gå på Borups Højskole med de samme mennesker i et år mere, så havde jeg gjort det uden tøven. Det fællesskab der opstår, er helt  unikt. Ikke nok med at det sociale har været helt i top, så er lærerne virkelig også værd at nævne. Alle lærerne er fuldstændig dedikeret til deres arbejde og ikke mindst til eleverne – det er uden tvivl de bedste lærere jeg har haft! Min tid på Borups Højskole er en tid jeg aldrig nogensinde vil glemme. Alt det jeg har lært, og alle de mennesker jeg har mødt, ville jeg ikke have været foruden! 

Skriv eller ring til mig
sissel.abel@yahoo.com
30 25 73 22 


Sebastian Navarro Bergström

Hei, mitt navn er Sebastian, jeg er en norsk gutt som har haft et fantastisk opphold på Borups Højskole. 

Jeg har lidenskap for teater, sang og det å opptre. Jeg fikk muligheten til å opptre masse på Borups, noe jeg er jeg meget glad for.  Du kan også velge kursus som grafisk design, mixed media, tegning maling etc. Dette medgjør at man kan prøve du forskjellige kreative fag. Du har lærere som er dyktige i det de laver, og du kommer til å lære meget om dig selv, og få en flott opplevelse med det å samarbeide med andre. Du kommer også til å møde mennesker som har de samme tankerne omkring udannelse, og som gjerne vil ha et år hvor de utforsker i seg selv.

Skolen skaber et godt samhold, og man laver helt vilt meget spennende og sjovt med hinanden. 

Min anbefaling, grib sjansen og velg Borups! 

For spørsmål kontakt:

sebastiannavarro.bergstrom@gmail.com


Anne Sofie Petersen

Mit navn er Anne Sofie og jeg bor i Lyngby. Student fra Borupgaard gymnasie 2011. Har arbejdet siden gymnasiet, kun afbrudt af et halvt år på Borups højskole. Drømmer for tiden om at rejse og komme ind på en kreativ uddannelse på fx. mediehøjskolen eller designskolen. 

Hvorfor Borups: Borups er et fedt afbræk fra hverdagens studie eller arbejde. Super gode og motiverede lærer, samt fantastisk billigenhed midt i København, med masser af gode muligheder! Personligt fik jeg øjnene op for de kreative fag som: grafisk design, foto, tegning og design på Borups og jeg har fået en ide om, hvad jeg vil med mit liv. Sidst men ikke mindst har jeg lært en masse fantastiske mennesker at kende og blevet skarp til at forstå norsk og svensk. 

Skriv eller ring til mig:
email: annesofie.petersen@live.dk
mobil: 40 50 74 50


Karen Haugaard Christensen

Jeg er 26 år gammel og jeg gik på Borups Højskole i efteråret 2015. Jeg valgte at tage på højskole fordi jeg havde brug for en pause efter fem år som universitetsstuderende. Jeg savnede at være praktisk, kreativ og måtte på en måde genfinde lysten til mit fag. Heldigvis kunne jeg tage orlov og jeg fortryder bestemt ikke min beslutning. Da Borups er en dagshøjskole, krævede det ikke store drastiske ændringer i mit liv ved siden af højskolen, da jeg kunne blive boende med min kæreste i vores lejlighed og beholde mit aftenarbejde. 

Jeg tog på Borups for de kreative fag da jeg har rettet min uddannelse mod at blive underviser i gymnasiet. På højskolen er jeg blevet bekræftet i min interesse for fagene maleri, tegning og arkitektur, men også i fag som skriveværksted, animation og grafisk design har jeg lært noget nyt og blevet inspireret. Samtidig har jegkreativt udviklet mig helt vildt i alle fagene. Mine faglige energidepoter er blevetgenopfyldte samtidig med at jeg har hygget mig helt vildt hver dag med mine søde medkursister og nogle virkelige dygtige undervisere. 

Højskolen er ikke kun for dem, som kommer lige fra gymnasiet. Den er også ret brugbar for dem, som har mistet gejst og retning i deres videregående uddannelse. Jeg kan kun anbefale at tage et Pitstop. Jeg tager selv et mere og fortsætter på Next Step Visual i foråret 2016. 

Email: Karenhaugaard@gmail.com

Tlf: 61269863


jeppe bryld

Jeg elsker borups!

Skriv eller ring til mig:

Tlf 26819658

Jeppehbryld@gmail.com

1012292_598759040253514_8515733901582190663_n.jpg