DESIGN

Fra ide til eksekvering
Grafisk Design / Identitet / Rumdesign / Produkt design

Vi skal arbejde med design i mange facetter - både visuelt, rummeligt og i produktform.
Processen fra ide til koncept til eksekvering bliver det bærende element i alle opgaver. 

Du bliver stillet spændende kreative udfordringer og du bliver undervist af professionelle fagfolk indenfor de forskellige design genrer. 

Du bliver bliver undervist i Adobe programmerne Indesign, Illustrator og Photoshop, så du kan bruge det i forløbet til at designe og præsentere dine ideer. Du vil lære at arbejde sammen med andre i teams og få en række idéudviklingsmetoder og værktøjer. 

Eksempel på hvordan forløbet kan komme til at se ud: 

Intro - Den kreative ideproces

Tegneværksted / Skitser / arkivering

It-værktøjer / Indesign / Illustrator / Photoshop

Mønsterdesign / Nordisk stil 

Identitet / Logo og udtryk - Fra ide til produkt

Rumdesign / Jeres eget rum omdannes

Kampagne med reklamebureau brief 

Bæredygtigt Produktdesign 

Tværfaglige projekter med de andre linjer.

Se skema længere nede på siden

Du vil få udviklet dine kreative evner i et afslappet og lærerigt miljø midt i København. Vi bruger byen. Vi skal ud i byen for at søge inspiration og møde interessante personligheder. Det bliver sjovt og lærerigt og udfordrende. 

 

 

Linjeleder: Jesper Sønderaas

Linjen ledes af Jesper Sønderaas. Jesper har en lang og bred erfaring i at arbejde med kreativ konceptudvikling. Jesper arbejder i dag som selvstændig grafisk designer og kreativ konsulent for en række kunder sideløbende med egne kreative projekter indenfor kunst og branding. Jesper arbejdede i mange år for et af Danmarks største reklamebureauer med base i både London, Oslo og København med kunder såsom Lundbeck, Montana og Schulstad. Idag tæller hans egne kunder bl.a. Ølfabrikken, Ipsos og Frederiksberg Kommune.

Jesper har en cand.merc. i Corporate Design fra Copenhagen Business School, og har de sidste 4 år været tilknyttet underviser og mentor på Borups Højskole i Grafisk Design, hvor der undervises i ideudvikling og eksekvering både digitalt og analogt. Jesper arbejder selv meget med tegninger og linoleumstryk. Hans værker sælges online og hænger bl.a. i Berlin, Barcelona og Vancouver.

Skriv tilJesper Sønderaas på email jesper@borups.dk hvis du har spørgsmål. 

Linjeassistent: Malene Habroe

Malene Habroe er uddannet Grafisk designer fra Medie- og Journmalisthøjskolen og arbejder som selvstændig grafisk designer og Illustrator.

 

 

 

 

Gæstelærere 

 

Mark Kenly Domino Tan

Underviser i skitsering og arkivering som redskab i den kreative proces. Mark er en af Danmark mest anerkende modedesignere med eget mærke. Mark ar en BA fra Kolding Designskole og en Master fra den anerkendte London Collage og Art. 

www.markkenlydominotan.com

 

 

Studio 0405
Nikolaj Mentze & Mathias Mentze

Studio 0405 er et ungt arkitekt og designfirma etableret af de 2 brødre. De arbejder med indretning af butikker, restauranter, udstillinger m.m. Og med produktdesign. 

www.studio0405.com

 

 

Anne heinsvig

Uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, Afdelingen for Industriel design i 1995. Har arbejdet som selvstændig med erhvervsindretning, møbel- og designprodukter. Ansat hos Gubi 1996-2006.
2009 – nu: partner i WILLERUP&HEINSVIG ARKITEKTER.

Anne underviser i Produktidesign

 

 

 

 

Eksempel på Skema