Johan Borups Højskole

DESIGN

Fra ide til eksekvering
Grafisk Design / Identitet / Rumdesign / Produkt design

Vi skal arbejde med design i mange facetter, både visuelt, rummeligt og i produktform.
Processen fra ide til koncept til eksekvering bliver det bærende element i alle opgaver. 

Du bliver stillet spændende kreative udfordringer og du bliver undervist af professionelle fagfolk indenfor de forskellige design genrer. 

Du bliver bliver undervist i Adobe programmerne Indesign, Illustrator og Photoshop, så du kan bruge det i forløbet til at designe og præsentere dine ideer. Du vil lære at arbejde sammen med andre i teams og få en række idéudviklingsmetoder og værktøjer. 

Eksempel på hvordan forløbet kan komme til at se ud: 

Intro - Den kreative ideproces

Tegneværksted / Skitser / arkivering

It-værktøjer / Indesign / Illustrator / Photoshop

Mønsterdesign / Nordisk stil 

Identitet / Logo og udtryk - Fra ide til produkt

Rumdesign / Jeres eget rum omdannes

Kampagne med reklamebureau brief 

Bæredygtigt produktdesign 

Tværfaglige projekter med de andre linjer.

Se skema længere nede på siden

Du vil få udviklet dine kreative evner i et afslappet og lærerigt miljø midt i København. Vi bruger byen. Vi skal ud i byen for at søge inspiration og møde interessante personligheder. Det bliver sjovt og lærerigt og udfordrende. 

 

 

Linjeleder: Jesper Sønderaas

Linjen ledes af Jesper Sønderaas. Jesper har en lang og bred erfaring i at arbejde med kreativ konceptudvikling. Jesper arbejder i dag som selvstændig grafisk designer og kreativ konsulent for en række kunder sideløbende med egne kreative projekter indenfor kunst og branding. Jesper arbejdede i mange år for et af Danmarks største reklamebureauer med base i både London, Oslo og København med kunder såsom Lundbeck, Montana og Schulstad. Idag tæller hans egne kunder bl.a. Ølfabrikken, Ipsos og Frederiksberg Kommune.

Jesper har en cand.merc. i Corporate Design fra Copenhagen Business School, og har de sidste 4 år været tilknyttet underviser og mentor på Johan Borups Højskole i Grafisk Design, hvor der undervises i ideudvikling og eksekvering både digitalt og analogt. Jesper arbejder selv meget med tegninger og linoleumstryk. Hans værker sælges online og hænger bl.a. i Berlin, Barcelona og Vancouver.

Skriv til Jesper Sønderaas på email jesper@borups.dk hvis du har spørgsmål. 

Linjeassistent: Malene Habroe

Malene Habroe er uddannet Grafisk designer fra Medie- og Journmalisthøjskolen og arbejder som selvstændig grafisk designer og Illustrator.

 

 

 

 

Gæstelærere 

 

isabel.jpg

isabel Ahm

Underviser i produkt design. Isabel er prisvindende mødeldesigner med eget studie.  

http://www.isabelahm.dk/

 

 

Studio 0405
Nikolaj Mentze & Mathias Mentze

Studio 0405 er et ungt arkitekt og designfirma etableret af de 2 brødre. De arbejder med indretning af butikker, restauranter, udstillinger m.m. Og med produktdesign. 

www.studio0405.com

 

 

Anne heinsvig

Uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, Afdelingen for Industriel design i 1995. Har arbejdet som selvstændig med erhvervsindretning, møbel- og designprodukter. Ansat hos Gubi 1996-2006.
2009 – nu: partner i WILLERUP&HEINSVIG ARKITEKTER.

Anne underviser i Produktidesign