Johan Borups Højskole
Back to All Events

AFLYST - Rumfartsarkitekten, forfatteren og science fiction-eksperten

Arrangementet er desværre blevet aflyst

 

Rumfartsarkitekten, forfatteren, en jurist der er science fiction-eksperten, stiller op for syriske flygtninge!

Køb billet her

De donerer hver et foredrag til fordel for Syriensinternt fordrevne flygtninge. Du kan støtte blot ved at deltage i, overskuddet går direkte til det gode formål. Overskuddet fra aftenen gives til Viomis Aid en dansk muslims organisation der arbejder med nødhjælp i Syrien og hjælper de internt fordrevne flygtninge.

Forfatter, Kaspar Colling Nielsen, vil fortælle om sin senesteudgivelse, fremtidsromanen Den Danske Borgerkrig 2018-24.

Rumfartsarkitekt, Kristian von Bengtson, vil fortælle om sit arbejde med sine egne rumkapsler, raketter og rumfartsorganisationer.

Jurist og sciencefiction ekspert, Paul Vang, vil drage paralleller til de to, umiddelbart forskellige, verdener han færdes i.

Kristian von Bengtson er rumfarts-entreprenur og raketselvbygger. I 2008 grundlagde han Copenhagen Suborbitals, der hver sommer skyder raketter op ud for Bornholm og fra den 1.okt, skal raketterne til månen i KvB´s nye internationale projekt, Moonspike.
Denne aften vil KvB tale om at bevæge sig under radaren for at få rumraketter til at flyve og vise hvordan rumfart, normalt tilhørende De rige og regeringer, kan skabes for få midler i en garage.

Kaspar Colling Nielsens er forfatter til bøgerne 'Mount København' (2010) og 'Den danske borgerkrig, 2018-24' (2013). Som henholdsvis er en utopi og en dystopi for det sen-moderne samfund. Derudover arbejder KCN som manuskriptforfatter til film og teater og som ekstern lektor på CBS. KCN vil på Borup Højskole tale om muligheden for et politisk engagement i et globalt økonomisk perspektiv.

Paul C. Vang er jurist af metier og skribent m.v. con amore. Som jurist har han arbejdet med bl.a. digitalisering og retssikkerhed og som skribent har han skrevet for magasiner som Virus, Black Box og Dansk. Hans tema denne aften kredser om spejlinger af konkret virkelighed; i science fiction, via ideologier og i drømmen om en anden fremtid. 

Dato
Onsdag 7. oktober kl. 17.30-19

Pris
Pluspris 75 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnenter 135 kr. + gebyr 10 kr.

Later Event: October 9
Kulturnatten - På vej