Johan Borups Højskole
Back to All Events

Koncert med Athelas

Program: 
Alexander Radvilovich (1955 -): Pushkin Chamber Symphony for 12 musikere
Simon Christensen (1971 -): Parade Cracks
Pause
Carl Nielsen (1865 — 1931): 6. symfoni  arr. af Hans Abrahamsen (1952 -) for 18 musikere

Athelas Sinfonietta har Borups Højskole som en af sine baser og spiller d. 18 november en koncert, hvor de præsenterer et program, der få dage senere skal spilles i Rusland ved festivalen Sound Ways i Skt. Petersborg. 

I dette program smelter tiderne sammen, når Carl Nilsens 6. symfoni spilles i et nutidigt arrangement af Hans Abrahamsen og sammenstilles med ny russisk musik - Pushkin Kammersymfoni af Alexander Radvilovich - og ganske ny musik af den yngre danske komponist Simon Christensen, der har skrevet Parade Cracks. Man kan tydeligt høre, hvilken tradition musikken kommer ud af i disse værker. 

Dirigent: Christian Kluxen