Johan Borups Højskole
Back to All Events

Uffe Elbæk X Borups Højskole X Politiken X Zetland

Under valgkampen til det kommende folketingsvalg inviterer Borups Højskole, Politiken og Zetland til morgensang og interview med stærke politiske profiler i København. Mød dem live på scenen i interview med Politikens Per Michael Jespersen og Zetlands Lea Korsgaard. Der er ni arrangementer i serien, hvor Politikens journalistiske profil og Borups Højskoles ånd fusioneres med Zetlands live-univers. Kom og hør hver enkelt politiker fortælle om, hvordan de fandt deres stemme!

Program:

1. juni - Søren Pind
2. juni - Johanne Schmidt Nielsen
3. juni - Martin Henriksen
4. juni – Lars Barfoed
8. juni - Ôzlem Cekic
9. juni - Peter Hummelgaard
10. juni - Ida Auken
15. juni - Simon Emil Ammitzbøll
16. juni - Uffe Elbæk

Slå et smut indenfor i Borups Højskoles smukke lokaler på vej til arbejde. Hvert arrangement starter med kaffe og fællessang, hvorefter Lea Korsgaard og Per Michael Jespersen på skift interviewer dagens politiker. Hvert arrangement slutter med en fællessang udvalgt af dagens politiker. 

Det hele foregår kl. 08.15-09.00 på hverdagsmorgener under valgkampen.

Tilmelding er ikke nødvendig – bare mød op på Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K.

Earlier Event: June 15
Croquis på Borups Højskole