Johan Borups Højskole
Back to All Events

Slipfest ATLAS Bogtillæg #4

Fjerde nummer af ATLAS Bogtillæg udkommer 10. november og vi inviterer derfor til reception på Borups Højskole.

Kristian Bang Foss og Alen Meskovic læser op, og man vil kunne købe bogtillægget til en favorabel pris.

Og: Der bliver gratis øl!

I ATLAS Bogtillæg #4 kan du blandt andet læse om politikernes læsevaner, om litteraturens skildringer af social deroute og om den outrerede genre ‘bizarro fiction’. Vi bringer et interview med Orhan Pamuk og flere bidrag fra danske forfattere: Thomas Boberg interviewer den argentinske forfatter Martin Caparrós, Alen Meskovic rapporterer fra Asylcenter Kongelunden og Kristian Bang Foss beretter om sine kafkaske forsøg på at få indblik i Moderniseringsstyrelsens dagligdag.

Vi glæder os til at se dig!

Earlier Event: November 8
GRO SELV: Byttemarked