Johan Borups Højskole
Back to All Events

Mindekoncert for Finn Roar

Vi mindes jazzmusiker, komponist og underviser Finn Roar og hans mangfoldige musik ved en koncert med optrædener af tidligere musikerkolleger og familie.
 

7. januar 2015 forlod Finn Roar denne verden. Men han efterlod sig heldigvis et sandt skatkammer af musik på både plader og partiturer, og det er netop gennem musikken, at vi ønsker at mindes den mand, der både var en fantastisk far, mand, ven, underviser, musiker, komponist og selvudlært besværlighed.

Det ville have glædet Finn, hvis mange af Jer sætter kryds i kalenderen og lægger vejen forbi Borups Højskole 13. november for at deltage i arrangementet og genhøre noget af de...n musik, som fyldte så meget i hans liv. Og naturligvis for at mindes det ganske særlige menneske bag musikken.

Vi håber derfor, at I vil sige det videre til alle, der måtte have krydset Finns vej gennem årene. Som musiker, nabo, ven, tidligere elev eller for den sags skyld folk, der bare holder af musik.
Arrangementet er gratis, og familien byder helt i Finns ånd på både vådt og tørt.

Mindekoncert for Finn Roar
Søndag 13. november kl. 15 – 18.
Borups Højskole
Frederiksholms Kanal 24
1220 Kbh K

Musikere eller andre med ønsker om at bidrage med indslag til mindekoncerten bedes kontakte Lone Selmer på loneselmer@gmail.com

NB. I stedet for at medbringe eventuelle smukke blomster eller gaver, vil vi hellere bede jer om at bidrage til Finn Roars Mindelegat, der løbende vil blive uddelt til særligt engagerede musikundervisere.

Hold dig opdateret her: https://www.facebook.com/events/297571770603481/?active_tab=posts