Johan Borups Højskole
Back to All Events

DER SKAL MOD TIL FORESTILLING

Johan Borups Højskole sætter hen over efteråret fokus på radiomediet, som må siges at have fået sin renæssance! 

Denne torsdag kan du, som en del af elevernes faste torsdagsfag 'idé og existens' der i aftenens anledning er åben for alle, opleve Teater C:NTACT med forestillingen ’Der skal mod til’, hvortil Radio C:NTACT har lavet podcasts.

Alle kan føle sig ensomme og sårbare. Når vi gør det, kan hverdagen virke som en slags teaterforestilling, hvor vi må præsentere en glad og positiv udgave af os selv for vores omgivelser. Påtage os en rolle. Tage en maske på.

Publikum venter. Tæppet går. Det er showtime.

DER SKAL MOD TIL er en forestilling, hvor den personlige erfaring bag facaden er i rampelyset. Teater C:NTACT er en gruppe unge, som fra scenekanten fortæller dig om deres kampe, nederlag og sejre. Om deres diagnoser, indlæggelser og bekymrede forældre. Men også om deres veje ud på den anden side, om deres mod til at møde dig, der sidder nede blandt publikum - og måske kan genkende dig selv i deres historier.
Hør Magnus fortælle om den dag, han vurderede, at socialt samvær med andre ikke kunne betale sig. Læs med i Jessicas dagbog fra en indlæggelse med spiseforstyrrelse og selvskade. Og se Laura tage sin maske på, inden hun skal ud i virkeligheden. Når lyden af stemmerne i hovedet ikke er til at bære, kræver det mod at komme ud og møde verden.

MANUSKRIPT: De medvirkende
INSTRUKTION: Peter Dupont Weiss
MUSIK: Donna Cadogan
DANS: Lasse Hoeg von Essen
LYD: Signe Hendel Møller
Forestillingen blev modtaget med stående bifald til premieren på Edison Teatret, og vi på Johan Borups Højskole har været så heldige nu at få udstillingen ind i vores smukke sal ved Frederiksholms Kanal. 

Rapporter og statistikker viser, at psykisk sårbarhed, ensomhed og utryghed er stigende blandt unge i Danmark i dag. Derfor inviterer C:NTACT unge på scenen for at fortælle om deres eget syn på problematikken ud fra deres egne erfaringer for at skabe og formidle viden i øjenhøjde.


Forestillingen er gratis tilmeld dig her: https://billetto.dk/da/events/der-skal-mod-til-forestilling

Earlier Event: November 20
Proust salon
Later Event: November 27
DR Brunchkoncert