Johan Borups Højskole
Back to All Events

RadioBio - INDIEPODCASTING

Johan Borups Højskole sætter hen over efteråret fokus på radiomediet, som må siges at have fået sin renæssance! 

► ▻ ▸ Denne torsdag inviterer vi til radiobiograf ◂◅ ◄
med musiker og radiodokumentarist Andrea Aagaard

Andrea står bag indie podcasten ’Kontoret’. Hendes podcasts bliver af Politikens podcast redaktion omtalt som et smukt eksempel på, at en uafhængig podcastproducent laver sin egen personlige platform for at få sine historier ud i verden. Med ’Kontoret’ har Andrea Aagaard skabt et intimt og musikalsk fortælleunivers, med Alexander Holm som lyddesigner - hvor hun bl.a. lukker os ind i rollespillets eskapistiske og identitetsudforskende verden og udfolder en vennegruppes minde om den aften i de identitetsfamlende teenageår, hvor de alle brændemærkede sig med en ølkapsel, så skuret stank af svinekød - Hør mere om det, samt første del af historien om Ungdomshusets fald. 

Der vil efter lytningerne af de to podcasts være plads til at stille spørgsmål til Andreas arbejde og fremgangsmåde.

Går du selv med drømmen om at lave radio, er du interesseret i den fortællende genre og hvordan man laver radiomontage, eller synes du bare det er spændende at høre noget fra den rå undergrundsradio, så er dette arrangement noget for dig.


Arrangementet er GRATIS, men gå ind og reservér en billet på billetto.dk så vi ved hvor mange der kommer! 

Læs mere og tilmeld dig via facebook HER 

Hold øje med vores hjemmeside for fremtidige radioarrangementer.

Earlier Event: November 28
Politiken Live: Hvem er du? Jeg er fiktion
Later Event: December 3
Juletræsfest