Johan Borups Højskole
Back to All Events

Jazzzzz! - Sommerkursus


Mens hele byen gynger af Jazzfestival, er en af Danmarks bedste saxofonister, Karsten Vogel, leder af Borups Højskoles sommerjazzkursus. 

Vi lytter, perspektiverer, følger med, møder musikere, synger og spiller selv, hører spændende og jazzede foredrag. 

Om formiddagene beskæftiger vi os med en række af jazzens store personligheder, deres liv, deres samtid men især deres musik. Louis Armstrong, Billie Holiday, Charlie Parker, Thelonious Monk, Miles Davis, John Coltrane, Jimi Hendrix er blandt de navne, vi kommer til at lære endnu bedre at kende. 

Eftermiddagene er dels afsat til besøg af interessante danske musikere, der både tegner, fortæller og spiller (og forhåbentlig også lyver og praler), og dels til besøg ude i byen, hvor vi opsøger relevant dansk og gratis musik. Der bliver jazzkoncert i Højskolens skønne koncertsal. Og spredt ud over forløbet vil vi se klip fra berømte jazzfilm. 

Tilmeld dig her: http://www.borups.dk/tilmelding-sommer

Er du medlem af Politiken Plus, kan du tilmelde dig med rabat: https://politikenbillet.dk/events/20329-Jazzzzz_-_Sommerkursus_paa_Borups_Hoejskole/