Johan Borups Højskole
Back to All Events

FOLKELIG FORELÆSNING #2 Syrien

SYRIEN FB.jpg

Oplev den anden i rækken af folkelige forelæsning ved Adam Holm:

Det engang så smukke og gæstfri Syrien er bragt i knæ af syv års blodig krig. Hundredtusindvis af mennesker har mistet livet og millioner er drevet på flugt. Syrien er ikke bare en national tragedie, men et internationalt problem, som splitter stormagterne og skaber politisk bølgegang langt væk. Syrien er vores hovedpine. Og den kommer til at gøre ondt længe endnu.


Den kendte tv-vært og historiker, blev i foråret udpeget Danmarks første folkeprofessor, ved Johan Borups Højskole, for at bringe videnskabelig, kunstnerisk og politisk elitekultur i kontakt med den brede folkekultur og oplysning! Adam holder tre folkelige forelæsninger i efteråret. 

Johan Borups Højskole ved Frederiksholms Kanal i København har med støtte fra Folkehøjskolernes Forening i Danmark, FFD, besluttet at oprette det nye, etårige professorat.

#3 Syrien 9. november 2017

Få din billet HER