Johan Borups Højskole
Back to All Events

FOLKELIG FORELÆSNING #3 EUROPA

Europa FB.jpg

Oplev den tredje folkelige forelæsning ved Adam Holm:

Det er længe siden at Europa har lidt af ’Eurotitis’, smitsom Europabegejstring. Krisetegnene er mange. Vi befinder os et usikkert sted, hvor troen på et fredeligt kontinuerligt fremskridt synes at være aftagende. Står vi på randen af et kontinentalt selvmord sådan som de mest sortsynede iagttagere hævder?
Den kendte tv-vært og historiker, blev i foråret udpeget Danmarks første folkeprofessor, ved Johan Borups Højskole, for at bringe videnskabelig, kunstnerisk og politisk elitekultur i kontakt med den brede folkekultur og oplysning! Adam holder tre folkelige forelæsninger i efteråret. 

Johan Borups Højskole ved Frederiksholms Kanal i København har med støtte fra Folkehøjskolernes Forening i Danmark, FFD, besluttet at oprette det nye, etårige professorat.

Få din billet HER

Later Event: November 10
Tøjbyttebar