Johan Borups Højskole
Back to All Events

Oplæsning: Vækst & psyke

Københavns Litteraturfestival 'VÆKST' arrangeret af KBH Læser, præsenterer: 

Vækst og psyke

Årene fra 1950 til 1970, ”den gode tid”, var dén klassiske økonomiske vækstperiode, som vi siden da mere og mere anspændt har drømt om at gentage.

I romantrilogien Vækst opleves den gennem et stort persongalleri fra mange miljøer og samfundslag, men sættes i relief af tre kammerater, Simon, Otto og Andreas, som ikke blot oplever vækstens velsignelser og forbandelser omkring sig, men også i deres kroppe og psyker. Vækst er andet og mere end økonomi og forbrug: ”Vi var ikke bare enkeltindivider, der kunne være gode venner eller ej, vi var hver især del af samfundet og havde samfundet i os.”

Befriende morsom og fyldt med eksistentiel uro og kritiske vinkler. Vækst er en farlig sag … en litterær kronik om tilblivelsen af det i dag så problematiske velfærdssamfund. Heinz Behncke i Berlingske.

Entré: Gratis adgangskort bestilles her.

Se det fulde program, anbefalinger og meget mere her: http://www.kbhlaeser.dk

 

Earlier Event: February 25
Athelas koncert - Vintermeditation