Johan Borups Højskole
Back to All Events

Brecht arrangement

Event i anledning af udgivelsen af Bert Brechts Svendborgdigte, skrevet i hans eksil i Danmark 1933-39, præsenteres af Brecht-eksperten Hans Christian Nørregaard sammen med Leif Eric Young og Jakob Bjerregaard Engmann fra BaggårdTeatrets forestilling Svendborgdigte, der havde premiere i november 2016 og som er på turné i København i juni.

Der vises endvidere et filmklip fra Borups Højskole 1938, hvor Helene Weigel og Bodil Ipsen spillede i "Fru Carrars geværer” med blandt andre Bertolt Brecht på tilskuerpladserne. Endvidere afspilles en optagelse med Ernst Busch, der reciterer og synger "Til efterkommerne".

Tid: Søndag den 7. maj kl. 13:30 præcis. Dørene åbnes kl. 13:15.
       Arrangementet slutter kl. 15
Entré: kr. 30,-. bestilles på Billetto

Earlier Event: May 5
Åbent hus