Johan Borups Højskole
Back to All Events

Kunstauktion | Venligboerne & Internationale kunstnere i Danmark

Lørdag d. 10. juni danner Johan Borups Højskole rammen om en kunstauktion til fordel for uledsagede flygtningebørn, der har opnået familiesammenføring i Danmark, men ikke har ressourcer til at betale familiens flybilletter. Hvis du har lyst til at være med til at støtte, at disse børns rettighed til at leve i tryghed sammen med deres familie realiseres, så mød op til denne vigtige - og festlige - begivenhed!

Auktionen er arrangeret af Venligboerne København og projektet Internationale Kunstnere i Danmark, der er en del af Johan Borups Højskole.

Ca. 100 kunstværker af både etablerede og mindre etablerede kunstnere udbydes 10. juni på auktionen. Der kan betales med kort, kontanter og mobilepay. Værkerne kan løbende ses her på siden.

PROGRAM:
12.00 - 14.00: UDSTILLING AF VÆRKER, BAR OG SYRISK LIVE MUSIK V. ADEL NAJJARI
14.00 - 15.00: 1. KUNSTAUKTION
15.00 - 16.00: PAUSE MED DJ ROSA LUX, CAFÉ OG VINBAR I GÅRDEN
16.00 - 17.00: 2. KUNSTAUKTION


INFO TIL KUNSTNERE, SOM ER SÅ SØDE AT DONERE VÆRKER:
Kunstnere, der ønsker at donere værker til auktionen, kan I UGEN OP TIL AUKTIONEN (5.-9. juni) aflevere dem på Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K til Johanne Ihle på kontoret mellem 10.00-15.30. Der er lukket i weekender. Værkerne skal vedhæftes kunstners navn, titel, materialer og evt. andet relevant info. Hvis I selv kan fotografere jeres værk + evt. link til hjemmeside, og sende begge dele i en besked til Johanne Haaber Ihle er det en stor hjælp - og jo før jo bedre! 
 

YDERLIGERE INFO KAN FINDES HER