Johan Borups Højskole
Back to All Events

SOMMERKURSUS: Jazzzzz!


JAZZZZZ! 10.JULI-16.JULI

Mens hele byen gynger af Jazzfestival, er en af Danmarks bedste saxofonister, Karsten Vogel, leder af Johan Borups Højskoles sommerjazzkursus. Vi lytter, perspektiverer, følger med, møder musikere, synger og spiller selv, hører spændende og jazzede foredrag.

Vi lytter, perspektiverer, følger med, møder musikere, og hører spændende og jazzede foredrag. 

Om formiddagene beskæftiger vi os med en række af jazzens store personligheder, deres liv, deres samtid men især deres musik. Louis Armstrong, Billie Holiday, Charlie Parker, Thelonious Monk, Miles Davis, John Coltrane, Jimi Hendrix er blandt de navne, vi kommer til at lære endnu bedre at kende. 

Eftermiddagene er dels afsat til besøg af interessante danske musikere, der både tegner, fortæller og spiller (og forhåbentlig også lyver og praler), og dels til besøg ude i byen, hvor vi opsøger relevant dansk og gratis musik. Der bliver jazzkoncert i højskolens skønne koncertsal. Og spredt ud over forløbet vil vi se klip fra berømte jazzfilm.
 

DU MØDER BL.A.:

LARS JANSSON
BIRGIT LØKKE
KALLE MATHIESEN
IRENE BECKER
PIERRE DØRGE


Du lever med i højskolens liv med kvalitetskøkken, morgensamlinger, højskolesang, foredrag – og København ligger lige uden for vinduerne i det skønne gamle palæ, som højskolen bor i.

PRIS OG TILMELDING

Ugekursus: 3.700 kr.
Studerende og tidligere elever (på lange kurser): 3.200 kr.
(Studerende skal fremsende kopi af studiekort)

TILMELD DIG HER
 

YDERLIGERE PRAKTISK INFO

finder du HER

Earlier Event: June 26
SOMMERKURSUS: MÆRK LIVET!