Johan Borups Højskole
Back to All Events

Støt Masaipiger med skolegang

Masaipiger.jpg

KÆRE ALLESAMMEN

Kom og vær med til at hjælpe masaipiger, som er stukket af fra omskæring og tvangsægteskab, med at komme i skole.

Tøm lommerne, krukkerne og sparegrisen og kig forbi når Nenkashe Danmark rykker ind i Johan Borups Højskoles hyggelige lokaler med et spændende og sjovt program. Tag din ven, kæreste, mor eller dine naboer under armen og fest med os den 30. september fra kl.12-17.

Sidste år lykkedes det at skrabe hele 66.500 kr sammen!!! Det er SÅ fantastisk! Vi håber at kunne nå et ligeså flot tal i år!

Årets program er stadig under udvikling og vil blive annonceret her på eventet så snart det står færdigt. Der vil være dans, auktion (med lækker hjemmelavet punch til opvarmning), hjemmebag og gode sandwich, kaffe, the og vin, der er fiskedam og lopper til børnene og ikke mindst et lotteri med rigtig flotte gevinster og ualmindelige gode muligheder for at vinde.

Tak til alle som allerede har hjulpet og støttet! En takkerliste til alle de søde kunstnere, caféer og andre som har hjulpet os, vil blive annonceret på vores hjemmeside efter festen. 

På www.nenkashe.dk kan du læse mere om foreningens arbejde og hvad pengene går til. Global giving har for nyligt publiceret en artikel om forenings indsats, som også giver et godt overblik: https://www.globalgiving.org/projects/help-50-kenyan-girls-get-education-not-husbands/reports/?subid=88969 :) 

Vi glæder os til at se jer!

Venlig hilsen

Nenkashe Danmark

Earlier Event: September 29
Release - Tidsskriftet Periskop #18
Later Event: October 6
Höst nordisk litteraturfestival