Johan Borups Højskole
Back to All Events

Katrine Gislinge / Den Danske Klavertrio / Beethoven

Den Danske Klavertrio er et nyere ensemble bestående af tre af landets mest markante musikere: Lars Bjørnkjær, Toke Møldrup og Katrine Gislinge. Tirsdag d. 27 marts 2018 kan du opleve trioen i Johan Borups Højskoles sal, hvor Katrine Gislinge vil sidde ved det smukke Fazioli flygel. Trioen spiller Beethoven og fortæller!

Den Danske Klavertrio har i årevis fra hvert deres hjørne i musiklivet leveret musikalske oplevelser i særklasse. Det personlige venskab og den særlige musikalske forståelse mellem de tre solister har nu ført til dannelsen af et fast ensemble som du altså har mulighed for at opleve denne eftermiddag.

PROGRAM:

Beethoven opus 1 nr 3
Beethoven opus 70 nr 1
Pause
Beethoven opus 97

Billetter: 125,- + gebyr

Afd_kathrine_gislinge61026sh.jpg

Pianisten Katrine Gislinge, har de sidste 3 årtier etableret sig som en af Skandinaviens mest markante pianister. Hun er uddannet på det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Anne Øland med debutkoncert i 1992 og modtog allerede i 1994 Frederiksborg Kulturcenters Kunstnerpris.

Violinisten LARS BJØRNKJÆR har siden 1993 været koncertmester i Det Kongelige Kapel. Han er uddannet på bl.a. Julliard School of Music og har spillet koncerter i Europa, USA og Asien. Som solist har Lars Bjørnkjær spillet med orkestre i ind- og udland med dirigenter som Christian Badea, Josef Suk, Fabrizio Ventura og Michael Schønwandt. I 2007 indspillede han en anmelderrost CD med violinkoncerter af Johan Svendsen og P.E. Lange-Müller med Giordano
Bellincampi og Århus Symfoniorkester.

Cellisten TOKE MØLDRUP er prisvinder ved flere internationale konkurrencer og har givet koncerter i bl.a. Weill Recital Hall i Carnegie Hall, Wigmore Hall, Musikverein Wien, Konzerthaus Berlin; han har været solist med de fleste danske symfoniorkestre og under dirigenter som Aldo Ceccato, Santtu Rouvali, Thomas Søndergård og Joshua Weilerstein, og han har spillet ved flere internationale festivaler. Han har fået tilegnet flere nutidige værker af bl.a. Christian Winther Christensen, Simon Steen-Andersen og Per Nørgård. Til daglig er Toke Møldrup solocellist i Copenhagen Phil/Tivolis Symfoniorkester og underviser ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


 

 

Earlier Event: March 18
Athelas koncert