Johan Borups Højskole
Back to All Events

Den spanske syge | Forfatter-talk med Tommy Heisz

denspanskesyge.jpg

 

 

Forfatter-talk med Tommy Heisz på Johan Borups Højskole i hjertet af København.

Tommy Heisz er aktuel med en dokumentarisk bog om historiens mest dødbringende epidemi. I år det 100 år siden, den spanske syge kom til Danmark. Ambulancerne kørte i pendulfart til byernes overfyldte hospitaler med nye patienter, blå i huden og rallende af hoste. I kapellerne måtte graverne stable kisterne. 15.000 danskere døde. 

Denne eftermiddag kan du opleve forfatteren i samtale med Simon Kratholm Ankjærgaard. Tommy Heisz fortæller om sit årelange arbejde med bogen og kommer med eksempler på, hvordan helt almindelige danskere blev ramt af den spanske syge. 

Arrangementet er åbent for alle. 

DEN SPANSKE SYGE af Tommy Heisz udkommer 17. april. Bogen kan købes til arrangementet. Du kan også få bogen signeret og få en snak med forfatteren.

Earlier Event: April 23
Generalforsamling
Later Event: May 8
Forårsyoga