Johan Borups Højskole
Back to All Events

ÅBENT HUS | Café Sluk Forårsedition

Kom og oplev en forårsaften med poesi, film, musik, kor, visuals, skulpturer, monologer og meget mere.

Café Sluk er Johan Borups Højskoles åbne scene, hvor vores kreative dygtige elever folder deres mange kunstneriske talenter ud. Scenen er denne aften åben for alle, så hvis du sidder og brænder inde med en performance, skal du ikke holde dig tilbage.

Oprindeligt stammer navnet ’Café Sluk’ fra ideen om, at der inden for fem minutter skulle være nogen, der meldte sig på scenen – ellers lukkede baren! Dette er dog endnu aldrig sket. 

Denne forårsaften kan du også få en rundvisning i vores smukke lokaler, du kan møde vores elever og lærere, og du kan få et indblik i skolens univers. Hvis du går og overvejer et højskoleophold, er dette en unik chance for at få et sneakpeek og blive klogere på, hvad du har i vente. Hvis du er interesseret i en tur rundt i huset står der nogen klar til at give dig en tour!

Baren er god og har studievenlige priser, så tag en god ven eller to under armen, og kom i forårsstemning på Johan Borups Højskole!

Later Event: April 20
BE-TON