Johan Borups Højskole
Back to All Events

Boglancering / Tarek Ziad Hussein: Det sorte skæg

Onsdag d. 23. maj 2018 debuterer Tarek Ziad Hussein med bogen ’Det sorte skæg - om at være dansk muslim’ (Gyldendal), I den anledning inviterer Johan Borups Højskole til boglancering og bogsignering, i højskolens smukke sal.  

I ’Det sorte skæg’ retter forfatter og debattør Tarek Ziad Hussein en skarp kritik mod både det politiske establishment og den religiøse elite, som er afkoblet fra den unge generation. Han giver et ærligt og kritisk indblik i, hvordan det som ung muslim er at vokse op i Danmark anno 2018. Med afsæt i livet som praktiserende dansk muslim, diskuterer han så forskellige emner som følelsen af eksklusion, google-imamer, medgift og den teologiske krise - emner, han ville ønske, han havde kunnet læse om, da han selv var 15 år. 

Tarek Ziad Hussein er dansk-mulimsk stud.jur, skribent, foredragsholder og en af de skarpeste stemmer i debatten om islam og integration. 

Læs mere på hans hjemmeside: www.tarek.dk.