Johan Borups Højskole
Back to All Events

My Own Boss 2018 - Zine Release Party

mob.jpg

My Own Boss (MOB) inviterer til release-fest på dette års elevproducerede magazine. Kom forbi Johan Borups Højskoles grønne baggård tirsdag d. 19 juni kl 19:30 og nyd en kølig, mens du læser det ny udkomne MOB-zine og lytter til komponisten Mathias Aaviks tunes.

Idéen og konceptet bag valgfaget My Own Boss, skabt af kunstner og underviser Anika Lori, er at besøge en masse spændende mennesker fra hendes netværk og derigennem give eleverne mod på at turde gå sine egne veje, og vise at der findes mange forskelige måder at leve sit liv på. 

MOB sætter fokus på passion over normer - noget som vi føler, at der er behov for, da vi oplever et voksende pres på unge - et pres til at leve ”et perfekt liv”, med “en perfekt uddannelse” som leder til “et perfekt job”.

Igennem årene, har MOB besøgt alt fra en OL-vinder til performancekunstnere og i dette 4. Magasin der er udkommet i MOB regi, har vi besøgt

- Christian Finne (kunstner)
- Esben + Anna Weile kjær (kuratorer Alt_cph)
- Rita Biza (kaospilot)
- Nana Francisca Schottlander (performance)
- Gro Therp (caster)
- Maja Brix (designer)
- Nabil Nafar (instruktør)
- Pernille Lembecke (iværksætter)
- Caroline Franceska (musiker)
- Philip Skovgaard (restauratør)
- Ingvild Dahlgren (dokumentarist)
- Hannibal Lang (colorist)


Kom både hvis du har angst for fremtiden - og hvis du ikke har - og få lettet trykket. Vi glæder os meget til at se dig.