Johan Borups Højskole

Johan Borups Højskole bor i et pragfuldt gammelt palæ midt i en moderne storby, København. Vi har høj himmel og rent vand i Frederiksholms Kanal. 

MELDER DU DIG TIL forår 2019, HAR DU VALGET MELLEM DISSE LINJER:

 

forfatter

JOURNALIST

Dokumentarfilm

musik

Teater & Scenekunst 

Design 

Arkitektur & Kunst

Urban movement

 


På din linje er du dedikeret til det, du brænder for. Og du bliver tæt knyttet til de andre elever på linjen.

Udover dit linjefag har du også fællesfag og valgfag. Valgfagene kan du bruge til at afprøve helt andre sider af din kreativitet og nysgerrighed. Eller du kan bruge valgfagene som udbygning af din linje.

Vi har morgensamling hver morgen kl. 9, hvor vi synger, har et indslag af en elev eller en lærer, og deler de praktiske meddelelser. Hver torsdag har vi et tilbud om fælles kor eller fælles sport, og onsdag eftermiddag samles vi til fælles fag.

Forårsholdet begynder søndag den 6. januar 2019 og slutter lørdag den 22. juni 2019.
Det koster 1300,- kr. pr. uge plus 5000,- kr. for en studierejse og 1000,- kr. for materialer.  Samlet: 37.200 kr. Der betales herudover 1.000 kr. i tilmeldingsgebyr.         

STUDIETUR

Skolen tager på en spændende studietur i maj. 

DIT FAGLIGE UDBYTTE

Vi tilbyder undervisning på et højt fagligt niveau. Større viden og forbedrede færdigheder er et helt naturligt resultat af et ophold hos os.

Det er vores særkende, at vi er i stand til at formidle viden og færdigheder til alle uanset forudsætninger. Derfor vil vores undervisning give mening både for dig der kan noget i forvejen, og for dig som er helt nybegynder. Du møder op med interessen og nysgerrigheden - vi møder dig med ekspertisen og evnen til at formidle det faglige stof.

Mange bruger det faglige input de får hos os til at forberede sig til en uddannelse eller et job.

Det er en kendt sag at Johan Borups Højskole leverer forkundskaberne til at søge ind på de videregående uddannelser, på universitetet, på seminarierne, på Danmarks Designskole, på Kunstakademiet og på nogle af de andre kreative uddannelser.

Det er et faktum at højskolens tilbud modsvarer de mest fremsynede holdninger og visioner blandt folk i uddannelsessektoren og i erhvervslivet, nemlig behovet for mennesker der tænker nyt, som agerer selvstændigt, som er fleksible og som har en stor social forståelse.

Det er præcis hvad du kan opnå ved et højskoleophold.


DIN PERSONLIGE UDVIKLING

Vi er af den overbevisning, at den menneskelige og den faglige udvikling er to sider af samme sag.

Du udvikler dig som menneske - bliver klogere på livet og på dig selv - samtidig med at du får større indsigt i, og lærer at håndtere nogle helt konkrete faglige områder.

Alle mennesker befinder sig på et eller andet tidspunkt i deres liv i en overgangsfase. Det kan være i overgangen fra endt skolegang til videre uddannelse, fra et job til et andet, i et skifte fra en livssituation til en anden. Det kan være, at du har siddet for længe på skolebænken, at du er kommet i gang med den forkerte uddannelse, eller at du simpelthen ønsker en pause til at samle ny inspiration.

Her er højskolen et fantastisk tilbud. Her bliver du ikke pacet frem af eksamenskrav og kampen for højere karakterer. Det der driver og motiverer dig, er din egen lyst til at lære, og til at blive klogere på dit eget liv og din omverden.

Her får du stillet og besvaret nogle af de vigtige eksistentielle spørgsmål, samtidig med at du bliver fagligt dygtigere til nogle af de interesser du brænder for - eller du opdager, at du får nogle helt nye.

En af de vigtigste grunde til at tage på højskole er, at du får muligheden for at orientere dig på en ny og anderledes måde i forhold til dit liv og din fremtid.

PRAKTISK INFO

Du kan finde praktisk info HER - og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål +45 3312 3445 borups@borups.dk 

UGESKEMA_2018.jpg