Johan Borups Højskole

Lokaler

Stedet byder på en intim atmosfære i smukke historiske omgivelser. Skolen har til huse i et velholdt fredet palæ fra midten af 1700-tallet, beliggende ud til Frederiksholms Kanal, lige over for Christiansborg. Den store sal bliver opført som tilbygning da skolen flytter ind i 1926. Alle lokaler er smukt bevaret og holdt i den klassiske palæstil. Opstillingen i lokalerne og ønsker til forplejningen aftaler vi nærmere med kunden.

Se mere om de enkelte lokaler her under


Den store sal

Johan Borups' store sal kan danne rammen om alt lige fra små arrangementer med 25-30 deltagere, til 220 personer på stolerækker eller 120 personer placeret ved borde. Der er adgang til udstyr så som lydanlæg og mikrofoner. Mulighederne er mange, og den enkelte opstilling tilpasses arrangementet. I tilknytning til salen er der en rummelig foyer, som lejer kan benytte under arrangementet. Vi har også en hyggelig gård med cafémøbler, som i den varme sæson kan bruges til kaffen eller velkomstdrinken.

Er du interesseret i at holde et arrangement i Den Store Sal, så send os en forespørgsel hvor du fortæller lidt om arrangementets format, så sender vi dig et prisoverslag.

borups@borups.dk

(Kan lejes hele ugen dag og aften)

 


Himmelrummet

Helt oppe under taget på 3. sal i skolens bagbygning ligger Himmelrummet. Rummet er relativt stort men har en intim atmosfære på grund af de skrå vægge i lokalet. Fortrinsvis egnet til møder eller foredrag. Kan rumme op til 70 personer på stolerækker. 

Pris pr. dag: kr. 5.000,-
(Kan lejes i aftentimerne samt weekends dag/aften).


Prismesalen / Borupsstuen

Prismesalen er det største af de tre sale som ligger på 2. sal i skolens hovedbygning ud mod kanalen. Borupsstuen er et mindre lokale i umiddelbar tilknytning opkaldt efter skolens grundlægger. Lokalerne er fredede og ånder af historie, og så er der en helt fantastisk udsigt ud over Frederiksholms Kanal over mod Christiansborg.

Egnet til mindre møder. Kan rumme op til 20 personer placeret ved borde.

De to rum udlejes samlet. 

Pris pr. dag: kr. 5.000,- 
(Kan lejes i aftentimerne samt weekends dag/aften).