Johan Borups Højskole

Lokaleudlejning

Johan Borups Højskole er et mødested i hjertet af København. Vi bor i et smukt gammelt fredet palæ i det indre København ved Frederiksholms Kanal, lige over for Christiansborg. Vi udlejer lokaler i vores dejlige højskolerammer, til f.eks. oplæg, ferniseringer, foredrag, konferencer osv.

Johan Borups Højskole vil gerne være et kraftcenter. Skolen har med sin beliggenhed midt i byen en forpligtelse til at være højskole i udvidet forstand: et åbent miljø for kunst, kultur, koncerter, debat og aktivisme. 

Skolens virke som højskole i betydningen ”kulturhus” er i stærk vækst. Vi har koncerter med nogle af landets bedste musikere i alle genrer, vi har performances, talks, konferencer, debatter og ”politisk morgensang” med partierne fra Christiansborg, vi har forelæsningsrækker, og nordisk litteraturfestival – der går næppe en dag, uden at skolen således forsøger at leve med i det samfund, den er sat i og forpligtet på.

Vi er en kreativ, nordisk byhøjskole. Vi ser gerne, at vores elever og lærere bliver inviteret, hvis I har arrangementer, hvor det ville være muligt. Skolen er et levende sted, hvor der synges, spilles og undervises rundt omkring i huset. Vi lægger i alt vores virke vægt på mangfoldighed, inklusion og bæredygtighed.

Den store sal lejes ud alle ugens dage: dag, aften og weekender. De mindre lokaler udlejes primært om aftenen og i weekender.

Forplejning: Kaffe, the, kage, og/eller frugt. Vin, øl og vand kan efter aftale købes i baren i foyeren eller forudbestilles. 

I tillæg til lokalelejen kommer udgifter til personale og opstilling alt efter arrangementets art.

Send os en forespørgsel på borups@borups.dk