Johan Borups Højskole

Mærk Livet 2. juli - 8. juli 2018

Et livsbekræftende kursus for alle. Inspiration, afslapning, højskolesang, foredrag, udflugter, dejlig mad - og måske en svømmetur i havnens rene vand! Skolens egne musikere og lærere, Lone Selmer og Nikolaj Davidsen, leder dette traditionsrige kursus, som det gælder om at melde sig til i tide!

 

Ugen igennem vil bæredygtighed være i fokus, og i slutningen af kurset får deltagerne selv mulighed for at gå til hånde og byde hinanden på en social og bæredygtig afslutningsmiddag.

I løbet af ugen vil højskolens køkken under ledelse af køkkenchef Charlotte Grønlykke byde på måltider i den absolutte superliga. Køkkenet serverer dagens tre hovedmåltider - og lidt lækkert ind imellem - og alle måltiderne er inkluderet i kursusprisen. Der serveres spændende, varieret og sund mad fra hele verden, også for vegetarer, allergikere o.a. Vi spiser ikke blot for at blive mætte - vi spiser for at få oplevelser.

 

mød bl.a. 

Suzanne Brøgger

Knud Romer

Georg Metz

Anita Bay Bundgaard (Red Barnet, tidligere Politiken og Det Radikale Venstre)

Frank Piasecki Poulsen (dokumentarfilmsinstruktør, aktivist og lærer på Johan Borups Højskole)

Herbert Pundik  (journalist og forfatter)

Aydin Soei (forfatter og sociolog)

Carsten Islington (historiefortæller)

Lars Jansson (jazzpianist)

Mikael Rothstein (ph.d. i religionshistorie)

 

Derudover kan du opleve vinsmagning med Jørn Krüff, Temadag om kærlighedsbreve ved kunstner og filmfotograf Natascha Rydvald, klassisk klaverkoncert med Kristina Bjerkø og teatermonologen "I den gode sags tjeneste" om Niels Holck ved skuespiller og jurist Mie Larsen. 

Følg med her på siden hvor flere navne og programmet for ugen løbende bliver offentliggjort.

 

TILMELDING OG PRIS

Ugekursus: 3.700 kr. Studerende og tidligere elever på lange kurser: 3.200 kr. (Studerende skal fremsende kopi af studiekort)

 

PRAKTISK INFO 

Da Johan Borups Højskole ikke har nogen sengepladser, sørger kursusdeltagerne selv for overnatningen i København. Man kan overnatte billigt på Danhostel Copenhagen City, som ligger 200 m. fra skolen http://www.danhostel.dk/hostel/danhostel-copenhagen-city

Skolen er åben fra tidlig morgen til sen aften, og vores kvalitetskøkken serverer alle måltiderne, spændende og sund mad fra hele verden.

Når du har tilmeldt dig her på siden, sender vi dig en bekræftelse på at du er optaget på kurset. Herefter modtager du en FI-kode,  som du betaler gennem din netbank.

Ved framelding senest en måned før kursusstart returneres kursusgebyret fratrukket 500 kr. i administrationsgebyr. Det samlede kursusgebyr returneres med 50% ved framelding mindst 14 dage før kursusstart. Ved framelding mindre end 14 dage før kursusstart eller udeblivelse fra kurset returneres kursusgebyret ikke.

Det er muligt via Europæiske Rejseforsikring at tegne en afbestillingsforsikring.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i kurserne.

Vi tager forbehold for fejl og enkelte ændringer i programmet.