I samarbejde med Politiken kan du kommer til 5 spændende redaktionelle arrangementer

Billetsalg
Billetter kan købes på www.politikenbillet.dk 

Mellemøsten står i brand som aldrig før og sender millioner af flygtninge mod Europa. Hvordan er det end så galt? Forstå kriserne og konflikterne der præger vor tid bedre gennem fem arrangementer, der ser nærmere på Mellemøstens historie og nogle af de eventyrlige, diktatoriske og blodtørstige personer der har præget den det sidste århundrede og lagt kimen til nutidens blodige kaos. 

1. Kolonitiden og Storbritannien: 19 oktober
1910-20: Lawrence of Arabia. Med Lawrence og Winston Churchill som prisme fortælle om opløsningen af det Osmanniske imperium, den grynede arabiske nationalisme, kolonimagternes kyniske dobbeltspil, kampen på den arabiske halvø, zionismens tidlige år og hashemitterne, den kongeslægt som briterne indsatte i Jordan og Irak. Gæst: Jakob Skovgaard-Petersen

Posted
AuthorJesper Sønderaas