Torsdag d. 10. september, havde vi besøg af de to unge i vores fag Idé & eksistens, som det sidste halvandet år har opbygget en forlagsvirksomhed med selvskrevne bøger imange genrer af eksperimenterende litteratur og layout. De kalder sig Baggårdsbaronerne og optræder ikke med navn på deres bøger, de vil gerne promovere litteraturen frem for sig selv!

Deres aktiviteter omfatter foruden bøgerne små videofilm i alternativ stil og indhold, logo (også på T-shirts), plakater m.m., og i denne sommer en mobil stue otte forskellige steder i København, hvor der var læsestof, lænestole og kaffe til alle. Prisen på bøgerne er op til køberen, ligesom der var slagfærdighed, humor og historier fra det virkelige liv til Borups elever.

Find Baggaardsbaronernes Facebook-side her.

Posted
AuthorJeppe Lønow