My Own Boss er et fag på Borups Højskole, skabt af kunstner Anika Lori. Faget samler en gruppe elever, der sammen tager ud og besøger forskellige individer – både dem, der er gået skolevejen, men også de autodidakte, der er selvlærte, eller som på anden vis har nået deres personlige mål. Formålet er, at høre deres historie fra barndom til nu, og at få indblik i deres vej til karrierelivet. Derudover var Anikas tanke, at hun skulle vise ikke bare én, men flere sandheder – netop at der er flere måder at opnå sine mål på. Rejsen slutter nemlig ikke, hvis det sker, at man ikke kommer ind på den “rigtige” skole. Det har flere af vores besøg også været bevis på, da vi har lagt øre til meget forskellige, men ikke mindst inspirerende historier. Faget har fået stor opbakning fra eleverne, hvilket ikke er overraskende, da det netop er denne form for “studievejledning”, der virker inspirerende, og sætter gang i tankerne. Faget giver også unik mulighed for at møde nogen individer, der har kæmpet for at opnå deres drøm, der som oftest har matchet vores personlige drømme. Disse inspirerende møder munder ud i en portfolio på vores hjemmeside, lavet af os elever. Dette er vores mulighed for at vise, at vi er vores egne bosser, og kun startskuddet til at blive det i den virkelige verden.

Se nyeste blog her:

https://moborups.wordpress.com/

Læs mere om faget her

Posted
AuthorJesper Sønderaas