Hvem er du? Hvad former egentlig din identitet?

Det prøver vi sammen med Politiken Live at svare på gennem fire samtaler om identitet i november. Sæt kryds i kalenderen 7., 14., 21., 28., november fra 17-18. 

Temaerne er ’Jeg er dansk’, ’Jeg er mit køn’, ’Jeg er min sygdom’ og ’Jeg er fiktion’.

I første udgave af samtalerækken ’Hvem er du?’ sætter vi i kølvandet på danskhedsdebatten fokus på etnicitet. Er det at være dansk med til at forme din identitet, eller er det fuldstændig ligegyldigt? Det forsøger Politikens kronikredaktør Christoffer Emil Bruun at svare på sammen med blandt andet radiovært Ayşe Dudu Tepe og Jens Philip Yazdani, der selv er blevet genstand for den offentlige debat om danskhed, derudover kan du opleve satiregruppen MAGT der optræder med ’I Danmark er du født’.

 

Hold øje med vores facebook events via nedenstående links eller her på hjemmesiden - hvor vi løbende vil skrive om arrangementerne:

Hvem er du? Jeg er dansk 

Hvem er du? Jeg er mit køn

Posted
AuthorSara Amrani