Fredag d. 13 maj, inviterede vores venner og samarbejdspartnere hos CPH:DOXs nye medieplatform Everyday til film og fest på Borups Højskole, med verdenspremiere på 'EASY' - en Fuckumentary af Theo Bat Schandorff. Dette var også fejringen af Everyday har fået nyt udseende og redaktør - vores dokumentarfilm underviser Frank Piasecki Poulsen.

Der var stående applaus i den fyldte sal, efterfulgt af Q&A med instruktøren, da filmen om det levende mysterie Kim Koch var slut.

Kim Koch elsker at DJ’e, men er aldrig rigtig slået igennem. Den familieejede smørrebrødsforretning gik nedenom og hjem, så Kim er arbejdsløs og har ikke nogen penge. For ikke at blive helt usynlig spiller han musik, ryger hash og filosoferer over livet med sin ven, Klaus.

Kim Koch tager den med ro og lader sig ikke stresse af, at han absolut intet mål i livet har. Men en dag få han alligevel et stort DJ-job, og pludselig åbner der sig nogle nye muligheder.

Helt i tråd med EASY’s tema forkælede Everyday med kolde guldøl, og smørrebrød og der blev festet og danset i gården, da filmens hovedperson, Kim Koch, indtog DJ-pulten. 

Du kan se filmen på Everyday: http://www.everydayproject.dk


Everyday x Borups HøjskolE

Dokumentarfilm eleverne her på Borups Højskole, udkommer på CPH:DOX Everyday med deres produktioner, som også kan ses på Everydays side. Læs mere om dokumentarfilm linjen HER

HOLD ØJE MED VORES FACEBOOKSIDE HVIS DU VIL MED TIL CPH:DOX EVERYDAYS NÆSTE FEST PÅ BORUPS HØJSKOLE!


Om CPH:DOX, Everyday

Everyday er en ny medieplatform udviklet af CPH:DOX med afsæt i virkeligheden og med videoer skabt af brugerne selv. Everyday inviterer alle fra hele landet til at være med i den åbne og digitale redaktion. Brugernes egne perspektiver sikrer alternative og aktuelle blik på samfundet, så Everyday bliver en ny offentlig stemme, der kan udfordre eksisterende medieplatforme.

Med din smartphone i hånden og dine holdninger og historier i fokus, giver Everyday dig mulighed for at udvikle dine evner som videofortæller og gøre dine historier til en del af vores fælles virkelighed.

Posted
AuthorSara Amrani