Julefreden er for alvor ved at sænke sig over palæet, og vi ser tilbage på et år fyldt med spændende oplevelser og arrangementer.

God jul.jpg

 

Året bød bl.a. på:

Rejser til Paris og Berlin, HÖST - Nordisk Litteraturfestival, Kulturnatten, VR med Læger uden Grænser, pladerelease, to tøjbyttemarkeder og tangworkshop med GRO SELV, forelæsninger med Folkeprofessor Adam Holm, Golden Days koncert med Mogens Dahl, CPH:DOX filmfestival, launch af projektet ’Internationale Kunstnere i Danmark’, indvielse af vores nye promenade og ’Johans Have’ med TagTomat, julemiddag for unge asylansøgere, 250.000 kr. blev samlet ind ved Kunstauktion for uledsagede flygtningebørn, støtte til udvikling af vores kulturhus, Humanity in Actions sommerakademi, to udsolgte afgangsforestillinger - LOLA og HEIMAT på Teater Bremen, massere af ny kunst i huset, løbeture med KVINFO og Right to Movement, nyt bibliotek, sanketure, Det Levende Bord, biodynamiske vinoplevelser, sommerkursus med Politiken, utallige sange fra højskolesangbogen, skønne korarrangementer...
 

Og en masse andre fantastiske foredrag, ferniseringer, koncerter, elever, bekendtskaber og samarbejdspartnere.


Tak for i år og på gensyn på højskolen i 2018!

F.eks. med Læger uden Grænser til et spændende sommerkursus 25. juni – 01. juli

LÆS MERE HER

Posted
AuthorSara Amrani