TAG PÅ HØJSKOLE TIL SOMMER MIDT I KØBENHAVN!

Sommerhøjskole med 'Læger uden Grænser'! 

Læger uden grænser.png

25. juni - 01. juli 2018 KAN DU KOMME PÅ ET spændende sommerkursus med Læger uden Grænser - her vil man blive sat overfor nogle af de dilemmaer de forholder sig til ude i verdens brændpunkter - find ud af om du har det der skal til for at være udsendt, deltag i workshops, hør om den globale sundhed, debatter nutidens flygtningekrise og fremtidens flygtninge. Mød en masse spændende mennesker - fra Læger uden Grænser, politikere, og mange flere! Hold øje med hjemmesiden hvor vi løbende vil opdatere programmet og offentliggøre navne.

Det er en også en helt bevidst prioritering at Johan Borups Højskoles køkken skal ligge i den absolutte superliga.

Vores køkkenchef Charlotte Grønlykke har flere års erfaring ud i det gastronomiske, bl.a. fra selvstændig restaurantdrift og er kendt som kogebogsforfatter.

Køkkenet serverer dagens tre hovedmåltider - og lidt lækkert ind imellem - og alle måltiderne er inkluderet i kursusprisen. Der serveres spændende, varieret og sund mad fra hele verden, også for vegetarer, allergikere o.a.

Vi spiser ikke blot for at blive mætte - vi spiser for at få oplevelser.

Skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil have en sommer med faglighed, inspiration, afslapning, højskolesang, foredrag, udflugter, dejlig mad – og måske en svømmetur i havnens rene vand! 

Denne sommer kan du altså vælge mellem:

'HØJSKOLE UDEN GRÆNSER'  - 25. JUNI - 1. JULI

MÆRK LIVET - 2. JULI - 8. JULI

Se indslaget fra TV2 Lorry - da de besøgte det sommerkursus vi afholdte med Politiken i sommeren 2017, under overskriften 'Flyt Verden' som 102 kursister deltog i, heriblandt Hannah, Ib og Frida - mød dem her: 

Posted
AuthorSara Amrani