TAG PÅ HØJSKOLE TIL SOMMER MIDT I KØBENHAVN!

Læger uden grænser.png

I samarbejde med Læger Uden Grænser sætter Johan Borups Højskole den 25. juni til 1. juli fokus på nogle af de helt store globale problemstillinger.

Sommerkurset tager udgangspunkt i nogle af de udfordringer og dilemmaer, som Læger uden Grænser møder i sit arbejde rundt omkring i verden: Humanitære kriser, sundhed, krig og mennesker på flugt.

Hver dag er der program fra morgen til aften med inspirerende oplæg, fælles diskussioner af etiske dilemmaer og desuden workshops med tidligere udsendte fagfolk og førende forskere og folketingspolitikere. Aftenerne byder på kulturelle tilbud - film, foredrag og musik - der på den ene eller anden måde beskæftiger sig med de emner, sommerkurset kredser om. 

Skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil have en sommer med faglighed, inspiration, afslapning, højskolesang, foredrag, udflugter, dejlig mad – og måske en svømmetur i havnens rene vand! 

Mød blandt andre direktør for Læger uden Grænser Jesper Brix, tidligere udsendte Merete Engell og krigsfotograf Jan Grarup.

LÆS MERE HER: 

'tag med læger uden grænser på højskole'  - 25. JUNI - 1. JULI

Se indslaget fra TV2 Lorry - da de besøgte det sommerkursus vi afholdte med Politiken i sommeren 2017, under overskriften 'Flyt Verden' som 102 kursister deltog i, heriblandt Hannah, Ib og Frida - mød dem her: 

Posted
AuthorSara Amrani