Interesserer du  dig  for  humanitære kriser,  nødhjælpsarbejde  og andre globale problemstillinger, og er du under 30 år? Så er du måske en af de 25 unge, der med hjælp fra Politiken-Fonden kan få friplads på Johan Borups sommerhøjskole med Læger uden Grænser. På kurset vil du blandt andre møde direktør for Læger uden Grænser Jesper Brix, krigsfotograf Jan Grarup, tidligere udsendte sygeplejerske Merete Engell, folketingspolitikere, eksperter og mange, mange flere. Hver dag byder på debatter, workshops og inspirerende oplæg, og du vil komme helt tæt på de problemer og dilemmaer, Læger uden Grænser møder i sit daglige arbejde. Det hele foregår 25. juni-1. juli på og omkring Johan Borups Højskole midt i København.

Hvis det er noget for dig og du er under 30 år, så send hurtigst muligt og senest 10. maj en mail til ina@borups.dk med et par linjer om dig selv, og hvorfor du gerne vil med på kurset.

Den normale pris for kurset er 3.700 kroner og 3.200 kroner for studerende og gamle elever. Får du en af de 25 fripladser, får du forløbet - næsten - gratis. Så skal du blot betale 200 kroner.

Du kan læse meget mere om sommerhøjskolen her.

Læger uden Grænser2.jpg
Posted
AuthorIna Jacobsen