Går du og overvejer at starte på dokumentarfilmlinjen i efteråret 2018? Der er i skrivende stund stadig et par ledige pladser tilbage. Hvis du har har lyst til at komme forbi og se skolen og møde underviserne, eller har du spørgsmål – så skynd dig at kontakt os, så laver vi en aftale: +45 3312 3445, borups@borups.dk

På dokumentarfilmlinjen arbejder vi med historiefortællingen og dens betydning for vores forståelse af os selv og den verden vi lever i.

Linjen ledes af dokumentarfilminstruktør og CPH:DOX Everyday redaktør Frank Piasecki Poulsen. Derudover er Lise Birk Pedersen underviser på linjen. Lise er også dokumentarfilminstruktør, og står blandt andet bag "Putin's kiss".

Frank har arbejdet som dokumentarfilminstruktør i 20 år og har sideløbende haft jobs som tv-tilrettelægger, manuskriptforfatter og tv-vært. Desuden er Frank en ivrig samfundsdebattør, moderator og underviser.

Frank Piasecki Poulsen har et stort netværk i dokumentarfilmbranchen og du vil under forløbet blive undervist af og møde spændende gæstelærere fra branchen.

Læs mere om dokumentarfilmlinjen, og se tidligere elevers produktioner her: http://www.borups.dk/dokumentarfilm/

Dokumentar_visning.jpg
Posted
AuthorSara Amrani