Johan Borups Højskole

Den gode lyd: 2 uger med radioproduktion

23 oktober til 5 november 2016

Borups Højskole og Politiken har sammensat en grundig oplæring i radiohåndværket ved nogle af landets dygtigste radiofolk.

Bliv en del af det kreative miljø ved Frederiksholms Kanal to uger i efteråret. Du bliver grundigt oplært i det klassiske radiohåndværk - blandt andet: 'den gode lyd', 'interviewet', 'reportagen', 'stemmen' og programmet Hindenburg - af nogle af landets dygtigste radiofolk. Du møder en række unge, eksperimenterende podcastere, bliver introduceret til Politikens podcast-univers, kommer til radiobiograf i Borups egen biograf og møder radio-miljøet ude i byen.

Desuden lever du med i højskolens liv fra morgen til aften med kvalitets-køkken, morgensamlinger, fællesarrangementer og højskolesang. Dette kursus henvender sig både til dig der i forvejen arbejder professionelt med lyd og til dig der ikke har beskæftiget sig med det før.

Hvad enten du skal udvikle en podcast til dit arbejde, dit studie eller bare ikke kan lade være med at sætte lyd på dine historier og vil prøve det af, kommer du til at få fornemmelse af, hvordan du skruer en god historie sammen, så den lyder godt og har den rytme og sans du vil have frem.

Kurset er for alle, der vil lege med den gode historie, vi veksler mellem øvelser, lytning og fælles input og slutter af med lytning af din podcast.

 

Kursusledere: 

Kurset ledes af Journalisterne Anne Eggen og Karl Johan Mikkelsen

Radioprogrammet har fået sin renæssance, nu hedder det podcast. Vi er meget fascinerede af STEMMEN, der til alle tider er det største medie Vi skaber vores egne billeder med lyd, der giver mening, oplevelser og refleksioner. Vi glæder os til at undervise jer i det gamle radiohåndværk.
Du møder også:

Journalist Helle Schøler Kjær har lige afsluttet en kandidat fra Mellemøststudier og har mange års erfaringsom radiojournalist på DR. Engagement kendetegner Helles arbejde, det kan du høre i udsendelserne 'SUEZKANALEN BELEJRET 1-2' eller 'Pigen og Revolutionen' og 'På jagt efter lyden'.  

Samt Karsten Pharao, Knud Lindhold Lau, lydtekniker Jytte Nordholt - og mange andre unge og gamle radiofolk- og podcastere.
 

Pris: 6.600 kr.

Pris for studerende: 5.300 kr. 

Inkluderer: al undervisning, kompendie og 3 måltider om dagen.

 

Tilmelding her

 

 

                 

 

 

 

 

 

 

  Anne Eggen

Anne Eggen

  Karl Johan Mikkelsen

Karl Johan Mikkelsen